To Top

Laatste nieuws

Bekijk het laatste nieuws
met bijhorende selectie foto's

JOBDAGEN Gefascineerd door gevechtsvliegtuigen of gepassioneerd door techniek?

Nationale Feestdag

KeeBee stuurde een delegatie naar het gronddefilé en enkele F-16’s zouden voorop gaan in het luchtdefilé. Personeelsleden konden met hun familie naar onze basis komen om deze dag samen te vieren en beleven.

Er wordt wel eens gezegd dat het op onze nationale feestdag altijd regent. Vandaar dat je wel eens de term “Drache Nationale” hoort, statistieken bewijzen dat dit slechts een fabeltje is. De laatste editie van onze Nationale feestdag deed in elk geval de naam “Drache Nationale” alle “eer” aan. KeeBee stuurde een delegatie naar het gronddefilé en enkele F-16’s zouden voorop gaan in het luchtdefilé. Personeelsleden konden met hun familie naar onze basis komen om deze dag samen te vieren en beleven. Onder het bewonderende oog van onze honderden aanwezigen begonnen onze crewchiefs en piloten aan het opstarten van de toestellen. Vlak voor het taxiën richting Runway werd met pijn in het hart besloten om niet op te stijgen richting Brussel. Hoe trots we ook zijn deel uit te maken van het prachtige Nationale defilé, onnodige risico’s worden voor dit soort aangelegenheden nooit genomen. De weersomstandigheden boven onze basis waren gewoon veel te slecht.
Er zijn veel ergere dingen in het leven en met die gedachten werd al snel “de knop omgedraaid”. Er werd verder genoten van deze familiedag en onze brandweer zorgde voor nog wat extra nattigheid tijdens een leuke demonstratie.

“Fingers Crossed” voor een even goede maar drogere editie op 21juli 2023.

 

Foto's PR-Team KeeBee 

Bert B © Copyright on content & photos - PR KeeBee icc with Belgian Air Force