To Top
 • MISSION. REPUTATION. FUTURE. #WE_ARE_KEEBEE!

  MISSION. REPUTATION. FUTURE. #WeAreKeeBee!

 • Competentence and Devotion

  excellence and "CAN-DO"

 • Competence and Devotion

  Competence and devotion

 • Integrity and Loyalty

  Integrity and Loyalty

 • Transparent communication and Mutual trust

  Transparent communication and Mutual trust

 • Inclusive and agile leadership

  Inclusive and agile leadership

 • MISSION. REPUTATION. FUTURE. #WE_ARE_KEEBEE!

  MISSION. REPUTATION. FUTURE. #WeAreKeeBee!

MISSION. REPUTATION. FUTURE. #WeAREKEEBEE!


BaseCo Welkom KeeBee

Welkom op de website van de vliegbasis Kleine-Brogel. Via deze weg willen we iedereen die interesse heeft in de activiteiten van onze eenheid op een snelle en overzichtelijke manier toegang geven tot het breed gamma aan onderwerpen. Snelheid, flexibiliteit, toptechnologie en performante netwerken zijn trouwens nauw verbonden aan het dagelijks leven in een moderne luchtmachtbasis zoals de onze.

De vliegbasis Kleine-Brogel, ook wel ‘10de Tactische Wing’, ‘KB’ of ‘KeeBee’ genoemd in militaire taal, is uniek in vele aspecten. KB is namelijk de grootste eenheid van de Belgische Defensie en vervult permanent talrijke belangrijke opdrachten. Ieder uur van de dag. Elke dag van het jaar. Doorheen de uitvoering van iedere opdracht staat één gegeven steeds centraal: de zorg voor ons personeel.

Omdat onze opdracht zo belangrijk is voor de veiligheid en het welzijn van de Belgische bevolking besteden we veel aandacht aan hoe we onze taken uitvoeren; met kennis van zake, met teamspirit en in stijl. Dankzij die permanente aandacht voor een vlekkeloze uitvoering heeft KB in eigen land en tot ver daar buiten een ijzersterke reputatie opgebouwd. Iedere dag opnieuw zoekt ons personeel naar mogelijkheden om nog beter te presteren. De militairen en de middelen van KB staan klaar en zijn klaar; vandaag, morgen, onophoudelijk, om de belangen van ons land en de bevolking te verdedigen, in België of tot ver daarbuiten. Vandaag bereiden we eveneens intensief de toekomst voor. Die toekomst ziet er veelbelovend uit nu we weten dat binnen enkele jaren de continu gemoderniseerde F-16’s zullen vervangen worden door de hypermoderne F-35.

Deze website bevat een schat aan informatie over onze activiteiten, onze geschiedenis en onze geplande evenementen, zowel voor onze medewerkers als voor sympathisanten en geïnteresseerden. Maak jij nog geen deel uit van ons team, maar zou je dat wel graag willen? Ken je iemand die graag samen met ons op topniveau wil werken? Dan vind je hier de nodige informatie. Je kan ons natuurlijk ook ‘liken’ op Facebook of onze coole exclusieve foto’s ontdekken op Instagram. Veel surfplezier op onze website!

MISSION. REPUTATION. FUTURE. #WEAREKEEBEE!

Boek geschiedenis KeeBee

Boek geschiedenis KeeBee

In dit fascinerende boek over de geschiedenis van vliegbasis Kleine-Brogel wordt niet enkel een opsomming gemaakt van historische gebeurtenissen. We presenteren u nooit eerder vertoonde foto's, anekdotes en een blik in de toekomst naar de komst van de Lockheed Martin F-35A Lightning. Dit alles maakt dat dit boek een "Must-Have" is voor de liefhebbers van onze Luchtmacht, KeeBee,...

Leuk geschreven, honderden foto's, een collectors-item.

Meer info ?

Video

Watch the video

De succes-reeks F-16 van VTM (2018)

Een jaar lang is het werk en leven van Belgische F-16 piloten gevolgd, bij operaties boven oorlogsgebied, op oefening in het buitenland en bij het dagelijkse werk op de vliegbasis van Kleine Brogel. Voor het eerst zijn deze elitepiloten bereid om te getuigen over hun werk, hun wereld en hun leven. In F-16, een reportagereeks van VTM NIEUWS, opent de Belgische Luchtmacht voor de eerste keer de deuren van de anders gesloten wereld van de F-16, het supersonische gevechtsvliegtuig.

INSTAGRAM

Ondertussen is onze Vliegbasis erg populair op Social Media met de trending #wearekeebee ... Volg ons via www.instagram.com/kleinebrogelairbase ! Bekijk hieronder enkele recente berichten:

Of bekijk meer berichten via onze Instagram Wall op deze website.

 

Bert B © Copyright on content & photos - PR KeeBee icc with Belgian Air Force