To Top

Info & Links

Bekijk nuttige links of relevante info KeeBee

Public Relations


Groepsbezoeken aan vliegbasis Kleine-Brogel

In het kader van de voorzorgsmaatregelen aangaande de verspreiding van het Corona virus, zijn alle groepsbezoeken opgeschort, met ingang van vandaag tot en met 30 juni 2020

Deze bezoeken (vanaf min 20, max 50 personen) worden uitgewerkt en begeleid door het PR-team. Bezoeken worden ingepland op dinsdag en donderdag, tussen 09u00 en 13u00. De aanvrager moet er voor zorgen dat de bezoekende groep over eigen bustransport beschikt.

Aanvragen en uitwerking van verdere modaliteiten kunnen rechtstreeks bij het PR-team via e-mail gericht aan info@kleinebrogelairbase.be  . 

'Bij ons in KeeBee' magazine

‘Bij ons in KeeBee infomagazine’ is een periodiek informatietijdschrift van de Vliegbasis Kleine Brogel en verschijnt 3x per jaar.
Redactie / eindredactie: PR-Office KeeBee
Verantwoordelijke uitgever: PR-Office, 10 Tactische Wing,
Vliegbasis Kleine-Brogel, Onze-Lieve-Vrouwlaan z/n, 3990 Peer
Info voor abonnementen, adres voor coördinatie, redactie en informatie: Public Relations Office, 02/44 33298

  

KeeBee Air Museum 

In het kader van de voorzorgsmaatregelen aangaande de verspreiding van het Corona virus, zal het museum gesloten zijn voor publiek met ingang van vandaag tot en met 30 juni 2020

 

museum tiger 1kb museum1

 Het KB Air Museum is open voor bezoek op dinsdag- en donderdagnamiddag van 13:30Hr tot 16:30Hr (laatste toegang om 15:00Hr).

Toegangsprijs: 1 € (Kinderen tot 12 jaar gratis)

Bezoeken aan het KeeBee Air Museum op individuele basis of in kleine groepen:
Bij aankomst moet iedereen parkeren net voor de ingang en zich aanbieden in het wachtlokaal.
Daar wordt een bezoekers-formulier ingevuld en moet om veiligheidsredenen een identitificatie document afgegeven worden voor de duur van het bezoek.

Aan elke bezoeker of groep van bezoekers zal een kaartje met de te volgen weg naar het museum verstrekt worden. Bezoekers mogen de route te voet of per fiets afleggen. Auto's worden niet toegelaten op de basis.

Voor groepen vanaf 10 en meer personen, gebruik het aanvraagformulier (website: www.kbam.be) en stuur het naar kbairmuseum@gmail.com tenminste 5 dagen voor de bezoekdatum.

Ook zeker het bezoek waard: het  31ste ‘Tijger’ Smaldeel , Tel: 02/44 33231

kb museum2

  

Belgian Air Force Association

Gratis lid worden Belgian Air Force Association

belgianairforceassociation

Onze vereniging heeft als doel de waarden van de Belgische Luchtmacht bij haar leden, de burgerbevolking en alle geïnteresseerden te belichten.

  • Tevens de nauwe contacten en steun onderhouden met de Luchtmacht.
  • De geschiedenis en tradities van de Luchtmacht bewaren en belichten.
  • De nauwe banden onderhouden met gelijkaardige verenigingen in binnen- en buitenland.

Het uiteindelijke doel van de Belgian Air Force Association is een sterke vereniging te zijn met een brede vertegenwoordiging en een voldoende aantal leden om gehoord te worden waar en wanneer nodig.

Als gratis lid zal U uitgenodigd worden om onze activiteiten bij te wonen en per E-mail ingelicht te worden over de activiteiten van de Eenheden van de Belgische Air Component.

Alle info en details over de 'Belgian Air Force Association' via de website: www.bafassociation.be
Je kan je gratis aanmelden via het registratieformulier op deze website of klik door naar https://forms.gle/vT86RVoYzSzuMkFk9    

 

 

 

 

© Copyright on content & photos - PR KeeBee icc with Belgian Air Force