To Top

Latest News

Have a look at our Latest News
With related photos

Letse President bezoekt onze basis

De President van Letland, Egils Levits, bracht op dinsdag 15 juni, in de marge van de NAVO-top te Evere, een bezoek aan de vliegbasis Kleine-Brogel. De aanleiding voor dit bezoek is de deelname van het personeel van de vliegbasissen Kleine-Brogel en Florennes aan de NATO Baltic Air Policing (BAP) Missions en de Enhanched Air Policing Missions (EAPM) in de Baltische staten sinds 2004. De president van Letland uitte zijn dankbaarheid en appreciatie aan alle militairen die de voorbije 17 jaar zich hebben ingezet voor het bewaken van het Baltische luchtruim.

Lees meer

Project Mobilab

Onze vliegbasis stapt mee in het project Mobilab waarin onder meer de fietsgewoontes en - behoeftes van onze KeeBee'rs worden geanalyseerd.

Lees meer

Belgian Air Force Air Mail !

Dankzij de gedrevenheid van onze medewerkers kan onze Luchtmacht onder bijzondere omstandigheden opnieuw op volle toeren draaien. Dag in, dag uit passen zij rigoureus de beschermende maatregelen toe bij de uitvoering van onze essentiële opdrachten om de vrede en veiligheid te bewaken in binnen- en buitenland. Via attractieve media-nieuwsbrieven "Belgian Air Force Air Mail" willen we u een blik achter de schermen bieden van wat onze mannen en vrouwen in binnen- en buitenland ondernemen.

Continue Reading

Jobdag luchtvaarttechnicus

Ben je gepassioneerd door techniek, gefascineerd door gevechtsvliegtuigen? Wil je verscheidene stimulerende, gewaardeerde en gevarieerde banen ontdekken in een buitengewone omgeving? Kom dan naar de jobdag van de 10 Tactische Wing op de vliegbasis Kleine-Brogel!

Lees meer

© Copyright on content & photos - PR KeeBee icc with Belgian Air Force