To Top

Latest News

Have a look at our Latest News
With related photos

Voorstelling kalender Kings, Wings, Queens & F-16's

Net zoals iedere organisatie heeft ook vliegbasis Kleine-Brogel dit jaar te maken gekregen met de maatregelen in de strijd tegen het Corona virus.

Bijgevolg vielen al de geplande evenementen in het water, en werden alle bezoeken gecanceld. Het werd dus voor een keertje heel stil in KeeBee.

KeeBee zou KeeBee niet zijn als wij daar niet iets op zouden vinden. Dus al snel kwamen er alternatieven. Een van de nieuwe initiatieven is de kalender 2021 
“Kings, Wings, Queens & F-16’s”

Continue Reading

ATC Jobdag @ Kleine-Brogel Air Base

Onze vliegbasis organiseert in samenwerking met het informatiecentrum Defensie Limburg een jobdag voor de functie van luchtverkeersleider.
De focus ligt hierbij enkel op de job en bijhorende vacatures van Air Traffic Controller (ATC) bij de Luchtmacht. Onze specialisten geven je uitleg over hun specifieke opleidingen, taken en verantwoordelijkheden.

Continue Reading

Een KeeBee 'er schrijft een boek

 

Beste mensen,

Mijn naam is Jean-Marc Bawin, beter gekend als Jean van het MMC, en graag had ik jullie aandacht voor het volgende:
Op een dag dacht ik doe eens iets gek en schreef dan maar een boek. Het is een kortverhalen bundel geworden met als rode draad de rockgroep Queen.

Continue Reading

Belgian Air Force Air Mail !

Dankzij de gedrevenheid van onze medewerkers kan onze Luchtmacht onder bijzondere omstandigheden opnieuw op volle toeren draaien. Dag in, dag uit passen zij rigoureus de beschermende maatregelen toe bij de uitvoering van onze essentiële opdrachten om de vrede en veiligheid te bewaken in binnen- en buitenland. Via attractieve media-nieuwsbrieven "Belgian Air Force Air Mail" willen we u een blik achter de schermen bieden van wat onze mannen en vrouwen in binnen- en buitenland ondernemen.

Continue Reading

© Copyright on content & photos - PR KeeBee icc with Belgian Air Force