To Top

Latest News

Have a look at our Latest News
With related photos

Brandweeroefening PAMPA Range

Op woensdag 24 februari werd er een grootschalige brandweeroefening gehouden op het NAVO Schietterrein Pampa. De gespecialiseerde vliegveldbrandweer van het NAVO-schietterrein “PAMPA Range” werd tijdens deze oefeing   bijgestaan door ploegen van de omliggende civiele brandweer- en politiezones.

Lees meer

Jobdag luchtvaarttechnicus

Ben je gepassioneerd door techniek, gefascineerd door gevechtsvliegtuigen? Wil je verscheidene stimulerende, gewaardeerde en gevarieerde banen ontdekken in een buitengewone omgeving? Kom dan naar de jobdag van de 10 Tactische Wing op de vliegbasis Kleine-Brogel!

Lees meer

Belgian Air Force Jobdagen

Versterk ons team!

Wist je dat er meer dan 80 verschillende beroepen nodig zijn om onze vliegtuigen in de lucht te brengen? Tachtig beroepen! Daar moet vast ook wel iets voor jou tussen zitten!

Lees meer

Bryan's laatste wens

Bryan is erg gepassioneerd door luchtvaart en zijn grootste wens is om luchtvaarttechnicus te worden, helaas laat zijn gezondheidstoestand dit niet toe. Een maand geleden kreeg Bryan het verschrikkelijke nieuws: de uitzaaiingen van zijn bottumor konden niet meer worden vertraagd  en hij werd terminaal verklaard.   Ondanks het slechte nieuws blijft Bryan positief en zag hij één van zijn kinderdromen in vervulling gaan: een bezoek aan onze vliegbasis. 

Continue Reading

Wishing you a Joyful, Healthy & Safe 2021 !

Bubbels...de komende feestdagen kunnen we echt niet zonder! We wensen jullie fijne, gezellige, veilige feestdagen toe en een gezond en gelukkig 2021 🎉 #WeAreKeeBee #vrolijkkerstfeest #goodbye2020 #hello2021 #COVID19BELDEF #samentegencorona #belgiandefense #defensie #belaircomp 349 Belgian Squadron 31 Tiger Squadron Belgian Air Force Defensie - La Défense - Belgian Defence

Continue Reading

Geen job. Wel een missie.

Een job bij Defensie is nooit zomaar een job. Het is een missie. En dat vraagt om talent. Jouw talent? Ontdek het hele jobaanbod via www.werkenbijdefensie.be

 

 

 Defensie rekruteert dit jaar 800 onderofficieren. Of je nu een technisch talent hebt, een passie voor outdoor hebt of gewoon goed bent in het werken met mensen… Als onderofficier bij Defensie heb je een stabiele job, met uitdagingen en doorgroeimogelijkheden. Wij zorgen dat je jouw talenten kunt omzetten in echte skills.

 


De #STEMhelden: episode Defensie Luchtmacht

 Hoe #STEM de wereld kan verbeteren vanuit het blik van een 10-14 jarige: episode Defensie Luchtmacht #STEMhelden is een concept van @VRT @Technopolis & @STEMplatform_FL in samenwerking @Brightlab @VDAB @HetBeroepenhuis @Onderwijskiezer om verschillende STEM-profielen en -beroepen positief in de kijker zetten. Doelgroep 10-14jarigen, hun ouders en leerkrachten.

In deze episode neemt tonen we de #STEMheldenvan de Defensie , Luchtmacht
Bekijk al de episodes op:
https://www.technopolis.be/nl/stem/

 

© Copyright on content & photos - PR KeeBee icc with Belgian Air Force