To Top

Laatste nieuws

Bekijk het laatste nieuws
met bijhorende selectie foto's

Sponsorloop tvv St-Elisabethschool

Jaarlijks wordt op initiatief van de MGp 10W Tac, ten voordele van en samen met de St-Elisabethschool, een sponsorloop georganiseerd. Daarvoor rekent men op de hulp van alle militairen van de 10W Tac.

Het parcours is dit jaar terug 25 Km lang. Het startschot zal om 09:15 uur aan het 701 MUNSS (Wachthuis Kaulille) gegeven worden.
Alle sportievelingen kunnen zich inschrijven voor de sponsorloop. De deelnemers zullen gezamenlijk op een gezapig tempo dit parcours afleggen. Naarmate men de aankomst nadert, haken de deelnemers van de korter gekozen afstanden (20 Km - 15 Km - 10 Km en 5 Km) in, zodat we gezamenlijk toekomen aan de St-Elisabethschool.
Ook wandelaars zijn welkom, hun parcours is 6.5 Km lang en het startschot voor deze groep zal om 10:30 uur aan de looppiste gegeven worden.

Je kan het event sponsoren en steun verlenen door de aankoop van een speciaal T-shirt twv 10 euro, maten S, M, L, XL , XXL en XXXL (kleur T-shirt = blauw)
Ook aan de inwendige mens wordt gedacht: broodjes smos kaas, smos hesp of smos veggie kunnen besteld worden aan € 4,50 per stuk.

Zowel T-shirts als broodjes kan je enkel bestellen en betalen via de QR codes (bestellen voor 31 maart '23):

Sponsorloop MGp Poster Poster A3 staand

Bert B © Copyright on content & photos - PR KeeBee icc with Belgian Air Force