To Top

Upcoming Events

Bekijk onze kalender

Burenkijkdag 10 September 2021

Op vrijdag 10 september 2021 nodigen wij onze buren uit voor “een unieke kijk achter de schermen” van onze vliegbasis.

We organiseren dit exclusieve bezoek speciaal voor de inwoners van PEER, OUDSBERGEN, KINROOI, HAMONT-ACHEL, BREE, BOCHOLT, MAASEIK, HECHTEL-EKSEL, PELT, LOMMEL, HOUTHALEN-HELCHTEREN en CRANENDONCK (NL) om jullie te bedanken voor het begrip dat jullie tonen voor onze dagelijkse vliegactiviteiten.

Onze vliegbasis doet dienst als gastbasis voor alle deelnemende demo teams aan de “Sanicole airshow”.  Dit maakt dat er ook hier op de vliegbasis talrijke vliegactiviteiten en demonstraties worden georganiseerd die jullie dan van zeer nabij kunnen volgen. De ‘Static flight line’ zal dus in de loop van de dag aangevuld worden met de diverse vliegtuigen die op zondag hun opwachting zullen maken in de “Sky” boven Sanicole.   

Een toegangsticket kost 10 € en is inclusief een Food voucher ter waarde van 8 €.
Voor kinderen tot 12 jaar (geboren in 2009 en later) is de toegang gratis, zij hebben dan ook geen recht op een Food voucher.

Tickets verkrijgbaar via  https://buren.kleinebrogelairbase.be/  en via de ticket-link op jullie gemeentelijke website.

Opgelet: dit is een “burenkijkdag” waarop wij exclusiefonze buren” wensen uit te nodigen als dank voor het vertrouwen en begrip. Er zullen dus gerichte controles gebeuren aan de hand van de identiteitskaart, deze zal worden uitgelezen.

Wij hopen jullie talrijk te mogen verwelkomen op onze vliegbasis!

Coronavoorwaarden:
Gevaccineerd zijn of een recente (max 48Hr) PCR test kunnen voorleggen.
Veranderingen aangaande de heersende corona maatregelen zullen  duidelijk worden gecommuniceerd via onze website en social media kanalen.
Echter  behouden we ons het recht om, indien de Corona situatie op het ogenblik van het event dit eist, te annuleren. 

© Copyright on content & photos - PR KeeBee icc with Belgian Air Force