To Top

Laatste nieuws

Bekijk het laatste nieuws
met bijhorende selectie foto's

Unieke foto’s voor je communie- of lentefeest in een Air Force-setting?

Op woensdag 08 April 2020 kan je op Vliegbasis Kleine-Brogel uitzonderlijk terecht voor het maken van foto’s voor je communie- of lentefeest. 

In het kader van de recente ontwikkelingen rond Covid-19 (Corona-virus), neemt ook de 10W Tac maatregelen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Onze bezorgdheid gaat uit naar ons personeel en hun families, maar ook naar u, als bezoeker, en uw naasten. Daarnaast trachten we eveneens de operationele output van onze vliegbasis niet in het gedrang te brengen. We doen er als eenheid alles aan om verdere verspreiding tegen te gaan, zodat ook de risicogroepen zoveel mogelijk beschermd worden en de capaciteit van artsen en ziekenhuizen niet onnodig onder druk gezet wordt. Wij zien ons dan ook genoodzaakt om de geplande fotoshoot voor jullie communie- lentefeest te annuleren. Er zal geen alternatieve datum voorzien worden voor dit event. We hopen dat de situatie snel zal verbeteren en jullie toch nog kunnen genieten van een prachtig feest.

 

We voorzien drie standen waar de kinderen kunnen poseren naast een tot de verbeelding sprekend F-16 gevechtsvliegtuig, een stoere Panther brandweerwagen of een volledig operationeel gepantserd patrouillevoertuig.

Om alles vlot te laten verlopen, vragen wij enkele belangrijke richtlijnen in acht te nemen!

  • Een maximum van drie personen ter begeleiding van het kind van wie er foto’s genomen zal worden. Al deze personen moet ingeschreven worden via onderstaand inschrijvingsformulier
  • Inschrijven kan tot en met 29 maart 2020 of tot alle plaatsen volzet zijn.
  • Om alles vlot te laten verlopen zijn het enkel onze professionele fotografen die de fotoshoot zullen leiden en dus ook de foto’s zullen nemen.
  • De foto’s worden uiterlijk twee dagen na de shoot digitaal toegestuurd.
  • Om lange wachtrijen te vermijden, wordt jullie een timeframe van een uur toegestuurd waarin de shoot zal doorgaan. Het toekennen van dit timeframe, woensdag 08 April 2020 tussen 09u00 – 17u30, gebeurt in functie van de volgorde van inschrijvingen.
  • Bij afsluiting van de inschrijvingen ontvangt u dan het u toegewezen timeframe en de praktische info.
  • De fotoshoot en het aanleveren van de foto's in digitaal formaat is volledig kosteloos.
  • Wij behouden het recht om de fotoshoot last minute te annuleren in het geval van onverwachte operationele wijzigingen van onze vliegactiviteiten.

 


In het kader van de recente ontwikkelingen rond Covid-19 (Corona-virus), neemt ook de 10W Tac maatregelen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen.

Onze bezorgdheid gaat uit naar ons personeel en hun families, maar ook naar u, als bezoeker, en uw naasten. Daarnaast trachten we eveneens de operationele output van onze vliegbasis niet in het gedrang te brengen. We doen er als eenheid alles aan om verdere verspreiding tegen te gaan, zodat ook de risicogroepen zoveel mogelijk beschermd worden en de capaciteit van artsen en ziekenhuizen niet onnodig onder druk gezet wordt.

Wij zien ons dan ook genoodzaakt om de geplande fotoshoot voor jullie communie- lentefeest te annuleren.

Er zal geen alternatieve datum voorzien worden voor dit event. We hopen dat de situatie snel zal verbeteren en jullie toch nog kunnen genieten van een prachtig feest.

Met vriendelijke groeten,

Het PR-team

© Copyright on content & photos - PR KeeBee icc with Belgian Air Force