To Top

Upcoming Events

Bekijk onze kalender

Jobdag 22 februari 2023

Ben je gepassioneerd door Techniek, gefascineerd door Gevechtsvliegtuigen? Wil je verscheidene stimulerende, gewaardeerde en gevarieerde banen ontdekken in een buitengewone omgeving? Kom dan naar de jobdag van de 10 Tactische Wing op de Vliegbasis Kleine-Brogel!

De 10 Tactische Wing organiseert, in samenwerking met het Informatiecentrum Hasselt van Defensie, 2 jobdagen op de Vliegbasis Kleine-Brogel om de diverse aspecten van onze technische jobs in de verf te zetten. Op woensdag 22 februari 2023 en woensdag 29 maart 2023 kan je  de boeiende mogelijkheden ontdekken (enkel mits inschrijving).

Het onderhoud van onze F-16 gevechtsvliegtuigen zal worden toegelicht. We zullen jou onze vliegtuigen en boeiende jobs voorstellen. Onze specialisten geven een woordje uitleg over hun opleiding en de specifieke taken en verantwoordelijkheden die ze zowel in België als in het buitenland uitoefenen. Je zal onze site, en een deel van de installaties, bezoeken om een beter beeld te krijgen wat een mogelijke job als luchtvaarttechnicus betekent bij de Luchtcomponent, en specifieker bij ons op de basis.
Je kan van deze gelegenheid gebruik maken om informatie in te winnen over de opleidingen luchtvaarttechnicus, openstaande vacatures, inschrijvingen, en de wervings- en selectieprocedures.

Programma:
12.25 uur: Afspraak aan de hoofdingang van de Vliegbasis
12.40 uur: Korte introductie 10 Tactische Wing: wie zijn we, wat doen we?
13.10 uur: Informatie en inlichtingen over de opleiding luchtvaarttechnicus & Hoe kan je ons team vervoegen: inschrijving en selectieprocedure
13.40 uur: Rondgang in de 10 Tactische Wing in 2 groepen: voorstelling van de F-16, onze onderhoudsloodsen en ateliers, …
16.45 uur: Einde bezoek

Praktisch:
Afspraak om 12.25 uur op de parking aan de hoofdingang van de basis (naast wachthuis Oud Peer). Je zal vanaf hier begeleid worden. Het bezoek wordt afgelegd in een gecharterde bus van Defensie.

De 10 Tactische Wing is toegankelijk met een persoonlijk voertuig, maar moeilijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Bussen zullen ingelegd worden tussen het station van Neerpelt (vertrek 12.05 uur) en Leopoldsburg (vertrek 12.05 uur) en de basis; terugkeer aan station wordt voorzien om 17.20 uur. Vergeet niet deze optie aan te vinken in het inschrijvingsformulier indien je van deze dienst wil gebruik maken.

Inschrijven kan via onderstaand formulier

Opgelet: 
• Wie niet vooraf ingeschreven is, wordt niet toegelaten.
• Je hebt je identiteitskaart nodig om toegang te krijgen tot de site van Kleine-Brogel. 

De inschrijvingen zijn afgesloten

Ontdek meer job-mogelijkheden bij de Luchtmacht via WerkenBijDefensie.be 

Bert B © Copyright on content & photos - PR KeeBee icc with Belgian Air Force