To Top

Upcoming Events

Bekijk onze kalender

Bevrijdings- en jubileumconcert

De K. Muziekkapel van de Luchtmacht o.l.v. Commandant -Kapelmeester Matty Cilissen verzorgt op dinsdag 6 september het bevrijdings- & jubileumconcert met als gastvedette de Limburgse zangeres  Belle Perez. 

Unit Siemkensheuvel en de Verdedigings- en steungroep van de vliegbasis Kleine-Brogel vieren feest! Om de banden tussen defensie en bevolking te verstevigen heeft de Verdedigings- en steungroep van de 10de Tactische Wing, vliegbasis Kleine-Brogel 20 jaar geleden het peterschap aanvaard over de Unit Siemkensheuvel van het Dienstencentrum Ter Engelen, thans Covida.

De 20ste verjaardag van het peterschap is dan ook een ideaal gegeven om dit te vieren. Samen met haar peterstad Maaseik heeft de Verdedigings- en steungroep de Koninklijke Muziekkapel van de Luchtmacht uitgenodigd om op dinsdag 06 september 2022 om 20.15 uur in het cultuurcentrum Achterolmen in Maaseik dit jubileum nog meer kleur en vooral klank te geven.

Het muzikale programma oogt bijzonder aantrekkelijk en in het tweede deel zal de muziekkapel de Limburgse zangeres met Spaanse roots Belle Perez begeleiden.

Een intro of een paar noten gecombineerd met haar unieke stem zijn voldoende voor Belle Perez om het publiek een onvergetelijke avond te bezorgen. Met een onwaarschijnlijke perfectie zorgt ze muzikaal voor veel vuurwerk op het podium. Kijk je naar Belle, dan zie je een veelzijdige artieste die straalt van zelfvertrouwen. Gepassioneerd en met veel energie staat ze in het leven. Een muzikale wervelwind die zorgt voor stevige Latin vibes, maar die evenzeer ontroert met intieme, akoestische song.

Jubileumconcert2022Affiche

 

Wanneer
Dinsdag 06 september 2022 van 20:15 tot 22:30

Waar
Cultuurcentrum Achterolmen
Van Eycklaan 72
3680 Maaseik 
Tel: 089 56 99 56 , e-mail:  achterolmen@maaseik.be

Prijs
€ 20,00
Korting: € 18,00 (+60 j.), € 12,00 (-26 j.)

VIP-arrangementen via mail Willy.Simons@mil.be

Organisatie en contact
Verdedigings- en steungroep
Vliegbasis Kleine-Brogel
3990 Peer
Tel: 0478 27 62 14, e-mail: Willy.Simons@mil.be

Bert B © Copyright on content & photos - PR KeeBee icc with Belgian Air Force