To Top

Laatste nieuws

Bekijk het laatste nieuws
met bijhorende selectie foto's

Bevelsoverdracht van de 10de Tactische Wing

Op vrijdag 24 september '21  vond de bevelsoverdracht van de 10de Tactische Wing van de Belgische Luchtmacht plaats. Kolonel vlieger Jeroen Poesen heeft het bevel overgedragen aan Kolonel vlieger Koen Vanheste.

Onder het commando van Kolonel vlieger Jeroen Poesen namen verschillende detachementen van de vliegbasis deel aan operaties voor vrede en veiligheid in het Midden-Oosten en in de Baltische staten. Tevens onderging de vliegbasis een gedaanteverandering met het oog op de toekomst met onder meer een ultramoderne verkeerstoren. “Poeske” verlaat Defensie en zal een nieuwe uitdaging aangaan als CEO van TRIXXO Home. Wij wensen hem veel succes!

Met deze overgave van het commando wordt “Kuntu” onze 26ste BaseCo. Naar eigen zeggen is BaseCo van de 10e Wing worden een hele eer voor hem. Aan het hoofd staan van de mooiste eenheid van Belgische Defensie doet hem wel iets. Met de diverse opdrachten die de Wing moet vervullen en de komst van de F-35 staat hij ontegensprekelijk voor een grote uitdaging die hij met veel gedrevenheid zal aangaan.

Aan “Kuntu” een warm welkom in de grote KeeBee-familie!

Media by PR-Team KeeBee

 

 

Bert B © Copyright on content & photos - PR KeeBee icc with Belgian Air Force