To Top

Upcoming Events

Our Calendar

Jobdag 10 September 2021

We hebben geen glazen bol maar we gaan er van uit dat door de vaccinatiecampagne de perspectieven voor events in de nabije toekomst weer mogelijk zijn.

Dus in navolging  van eerdere edities, organiseert vliegbasis Kleine-Brogel ook dit jaar een Jobdag om jong talent aan te trekken. Deze jobdag zal doorgaan op vrijdag 10 september 2021.

Interactieve standen. Via talrijke interactieve standen trachten wij een duidelijk beeld te schetsen van de diversiteit aan jobs binnen de Luchtmacht. Zowel technische als niet-technische functies komen aan bod. Aan de verschillende standen worden de opleidings- en trainingsmodules alsook de buitenlandse opdrachten enthousiast toegelicht door onze eigen specialisten.  

Luchtdopen. Om kans te maken op een luchtdoop in een van onze indrukwekkende Air Assets dient de “boardingpass” te worden geactiveerd. Dit kan door de opdrachten aan de diverse standen tot een goed einde te brengen. Enkel studenten met een volledig geactiveerde boardingpass halen de selectie voor de luchtdoop.

Levendige dynamiek. Als leuk extraatje zijn er in de loop van de dag tal van vliegactiviteiten. De demonstratie-teams die hun opwachting maken tijdens de Sanicole Airshow zullen hun routines op vijdag 10 september al trainen boven onze basis. Dit alles maakt dat er tijdens onze Jobdag een enorm levendige dynamiek heerst op de basis.

De toegang tot de vliegbasis is gratis.   

Het programma van deze Jobdag start om 09u00 en eindigt om 15u30.

Wij hopen jullie talrijk te mogen verwelkomen op vrijdag 10 september 2021!

Echter  behouden we ons het recht om, indien de Corona situatie op het ogenblik van het event dit eist, te annuleren.

Inschrijven via deze Link: binnenkort

Affiche vert 2021 Jobdag

© Copyright on content & photos - PR KeeBee icc with Belgian Air Force