To Top

Upcoming Events

Our Calendar

Belgian Air Force Days 2023

Samen met jullie tellen ook wij af naar de fameuze Belgian Air Force Days die in september zullen plaatsvinden.

Het personeel van Kleine-Brogel stelt alvast alles in het werk om deze airshow tot in de puntjes te organiseren. Ook de coördinatie met heel wat demoteams verloopt gesmeerd. Naast onze eigen Belgische militaire toestellen zal er eveneens een groot aanbod van interessante internationale vliegtuigen en helikopters te bewonderen zijn, zowel militaire als burgertoestellen.
Onze focus ligt natuurlijk op de rekrutering. Er zullen veel jobstanden op het vliegveld staan om de verschillende beroepen binnen onze luchtmacht toe te lichten. Onze organisatie zit volop in transformatie, denken we maar aan de nieuwe A400M, de NH-90, de komst van de F-35, een nieuw trainingsvliegtuig ter vervanging van de SF-260 Marchetti en de uitbouw van de helikoptercapaciteit. Om deze uitdagingen aan te kunnen hebben we veel jonge, gemotiveerde mensen nodig. We geven daarom een mooie korting aan de jongeren tot en met 17 jaar.

Alle info via website www.belgianairforcedays.be !

We zullen er een fantastische dag van maken samen met duizenden fans, de luchtmacht en de vliegbasis van Kleine-Brogel. Tot binnenkort!

Kolonel vlieger stafbrevethouder Koen VANHESTE, ir.
Commandant Vliegbasis Kleine-Brogel

 

Bert B © Copyright on content & photos - PR KeeBee icc with Belgian Air Force